ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SPORT
10-05-2013, ora 11:06

CSMS Iasi a pierdut meciul cu Astra

Articol de Cristian Amariei

In fata unei echipe care a fost mult timp de-a lungul acestui campionat pe podium, CSMS Iasi a inceput curajos meciul, avand o buna ocazie chiar in primul minut, sutul lui Moutinho fiind respins in corner de apararea Astrei. Oaspetii au replicat imediat si in min. 4 au ratat prin Seto, care nu a reusit sa-l invinga pe Irimia. 5 minute mai tarziu, o minge pierduta usor la mijlocul terenului este transformata in gol de Budescu, sutul sau, deviat de Tincu, pacalindu-l pe Irimia: 0-1.

Condusa pe tabela de marcaj, CSMS Iasi a avut o perioada buna de joc, sutul lui Moutinho din min. 25, reluarea putin pe langa a lui Tincu sau lovitura de cap a lui Patulea retinuta de S. Lung (min. 31) dand sperantele unei reveniri pe tabela. Insa, tot oaspetii au ratat cea mai mare ocazie inainte de pauza, Fatai fiind blocat de interventia buna a lui Irimia.

In actul secund, giurgiuvenii s-au multumit sa conserve rezultatul favorabil, inchizand bine culoarele si beneficiind de lipsa de inspiratie a jucatorilor CSMS Iasi, care au pus in pericol poarta adversa doar la suturile de la distanta ale lui Onofras. Cu 5 minute inainte de final, la capatul unei actiuni de contraatac, Ivanovski a inchis meciul, reluand in plasa centrarea lui William, 0-2.

Sorin Cirtu: “Daca la Chiajna am avut mai multi jucatori remarcati, astazi sunt dezamagit de atitudine, de resemnare, de blazarea jucatorilor. Au fost 11 total diferiti fata de etapa trecuta sau chiar de meciul cu Brasov. Iasiul nu este capabil sa joace in sistemul luni-joi, in suflet mi-a fost frica de ceea ce s-a intamplat astazi. Problemele fizice genereaza si probleme psihologice. Mai ales in repriza a doua, agresivitatea a fost zero. ”.

CSMS Iasi: Irimia – Mitic, Cretu, Tincu, Vladu – Milea, Cl. Tudor (’46 - Semenenko) – Onofras, Moutinho (’71 - Cl. Ionescu), Ciucur – Patulea (’80 - Herghelegiu).

Antrenor: Sorin Cartu.

Astra: S. Lung– Matel, Ben Youssef, A. Muresan, J. Morais – Yahaya, Seto – Enache, Budescu (‘90^1 - Barboianu), Tembo (’84 - William) – Fatai (’76 - Ivanovski).

Antrenor: Daniel Isaila.

Urmatorul meci pentru CSMS Iasi va avea loc luni, 13 mai, de la ora 19:00, in deplasare la U. Cluj.

Foto: gsp.ro

     
Tag-uri: CSMS Iasi, meci, Astra
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii