ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SPORT
30-03-2013, ora 11:03

CS Navobi Iasi va intalni pe teren propriu echipa Fair Play Bucuresti

Articol de Alexandra Stefanescu

Duminica 31 martie, la ora 11,00, echipa CS Navobi Iasi va intalni pe teren propriu echipa Fair Play Bucuresti, ocupanta locului 3 din seria de sud.

Palmaresul scurt al celor doua echipe arata astfel: 2 meciuri jucate, cate unul castigat de fiecare echipa pe teren propriu 7-1 la Bucuresti si 4-1 a castigat echipa ieseana acasa.

Este o mare realizare pentru noi calificarea la barajul de promovare pentru Superliga de fotbal feminin. Am avut un parcurs greu, dar de la antrenament la antrenament, de la meci la meci, fetele au capatat experienta si incredere, si mai ales motivatia si placerea de a juca fotbal. Castigarea ultimelor 3 meciuri din campionat ne-a dat mult curaj in abordarea celor 4 meciuri de baraj, care, cu atentie, munca si daruire si credinta vom putea sa le transam in favoarea noastra si sa obtinem calificarea mult dorita in Superliga. Asteptam in continuare sustinerea autoritatilor locale, fara de care nu vom putea functiona si face performanta. Am incredere in Dumnezeu si in echipa noastra, ca nu ne vom face de rusine si vom putea juca candva chiar intr-o Cupa europeana!” – prof. Adrian Ambrosie, manager CS Navobi Iasi.

Asadar un meci de calificare, care va fi extrem de dificil, insa avem incredere in echipa noastra ca ea va continua succesul avut pana acum si se va califica in Superliga de fotbal feminin.

Echipa CS Navobi:

Madalina Enache, Catalina Cojocaru, Roxana Prodan, Ana Maria Rosu, Larisa ambrosie, Iulia Giurgica, Pantelimona Mihoc, Olivia Obreja, Costina Albu, Justine Prata, Simona Anastasiu, Mihaela Ghebanoaei, Stefana Ciobanu, Georgiana Ilas, Ana Foia, Rahela Gangal, Artemiza Ciubotariu, Andreea Luchian, Ionela Scutariu, Andreea Ceausu, Andreea Dascaleanu

     
Tag-uri: CS Navobi, meci, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii