A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720205818.4186.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

CS Navobi Iasi, locul III la „Cupa Prietenia” de fotbal tenis, fete
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SPORT
19-03-2012, ora 13:26

CS Navobi Iasi, locul III la „Cupa Prietenia” de fotbal tenis, fete

Articol de Alexandra Stefanescu

In perioada 09 – 10 martie, in Republica Moldova, a avut loc Turneul International de fotbal-tenis fenimin „Cupa Prietenia”, editia a II-a la care au fost invitate 10 echipe din tara gazda, Ucraina si Romania: F.C. “Fanu” – Zagarancea, S.S “Dubasari” – Dubasari, F.C. “Victoria” – Macaresti, F.C. “Goliador” – Chisinau, F.C. “Varnita” – Tighina, F.C. “Nica” – Ucraina, F.C. “Speranta” – Chisinau, F.C. “Olimpia” – Balti, F.C. “Start” – Edinet.

Romania a fost reprezentata la acest eveniment de Clubul sportiv NAVOBI Iasi, prin trei dintre jucatoarele sale legitimate: Olivia Obreja, Magda Tanasa si Delia Baston. Aceasta prima participare a clubului la o competitie de fotbal tenis a adus in tara cupa si medaliile de bronz pentru locul III. S-a jucat la simplu (Delia Baston), dublu (Olivia Obreja, Magda Tanasa) si triplu (Delia Baston, Olivia Obreja, Magda Tanasa).

Fotbalul-tenis este o ramura sportiva care se dezvolta tot mai mult in Republica Moldova. Dupa o frumoasa competitie cu jucatoare recunoscute la nivel national in Republica Moldova si international – precum Cristina Samson, detinatoarea medaliei de bronz la europenele de fotbal tenis din 2011 –, locul I a fost obtinut de S.S. „Dubasari” si locul II i-a revenit clubului „Goliador” din Chisinau.

Romania este recunoscuta la nivel European si mondial prin jucatoarele sale la fotbal-tenis prin rezultatele obtinute in decursul anilor. Printre cele mai remarcabile se numara 2 medalii de aur in probele de dublu si triplu la Campionatul mondial de fotbal-tenis fete din Turcia (2010) si sase medalii la Europenele din Cipru (2011) dintre care cinci de aur si una de argint. In acest sens se poate afirma ca ramane doar o chestiune de timp pana cand aceasta ramura sportiva dedicata fetelor se va bucura de popularitate si in Romania, asa cum se intampla peste hotare”, a declarat prof. Adrian Ambrosie, presedintele CS Navobi.

     
Tag-uri: CS Navobi, Iasi, premiu
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii