A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727678052.544.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

CJ Iasi va suplimenta numarul de utilaje care vor putea fi utilizate la deszapezirea drumurilor judetene
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
11-12-2012, ora 08:19

CJ Iasi va suplimenta numarul de utilaje care vor putea fi utilizate la deszapezirea drumurilor judetene

Articol de Diana Dumitriu

Presedintele Consiliului Judetean, Cristian Adomnitei, a decis suplimentarea numarului de utilaje care vor putea fi utilizate la deszapezirea drumurilor judetene dupa ce in cursul acestei zile a avut o sedinta cu toti reprezentantii celor trei firme incluse in asocierea castigatoare a licitatiei de deszapezire a drumurilor judetene.

Am suplimentat numarul utilajelor care vor putea fi folosite la deszapezire. Fata de cele prevazute in contract, vom mai avea patru camioane dotate cu lama si sararita si patru autogredere, pe toata perioada cu precipitatii abundente. Acestea vor fi utilizate doar la cerere, adica vom plati firmele numai in situatia in care vor primi ordin sa intervina, nu si pentru perioada de asteptare”, a declarat Cristian Adomnitei, presedintele Consiliului Judetean Iasi.

Ulterior sedintei, atat Presedintele Consiliului Judetean, cat si Daniel Minciuna, directorul Directiei Judetene de Administrare a Drumurilor si Podurilor, au verificat care este starea mai multor drumuri judetene, efectuand vizite pe traseele Scanteia – Draguseni – Ipatele, Pascani – Lespezi, Siretel – Slobozia, Blagesti – Todiresti, Podu Iloaiei – Romanesti si Helesteni – Oboroceni, drumuri pe care, in cursul diminetii, s-a circulat foarte greu.

In prezent, toate drumurile judetene sunt deschise complet circulatiei, dar se circula in conditii de iarna.

Ieri si astazi toate utilajele au fost pe teren. Au fost doar doua incidente minore ieri, cu doua salvari care n-au putut inainta, dar nu aveau cauciucuri de iarna si nici tractiune integrala. Situatia s-a rezolvat imediat cu forte locale. Dimineata am avut patru drumuri care au fost temporar blocate din cauza caderilor de zapada. A nins destul de puternic in sudul si in vestul judetului. La scurt timp am trimis in teren doua turbofreze, una in zona Lespezi – Siretel – Slobozia si inca una in zona Blagesti – Todiresti. Situatia a revenit la normal in scurt timp”, a afirmat Daniel Minciuna.

La aceasta ora, el verifica modul in care sunt efectuate lucrarile de deszapezire, pe traseul Ruginoasa – Helesteni – Stolniceni - Prajescu.

Licitatia privind deszapezirea drumurilor judetene a fost castigata de Asocierea Eky - Sam SRL, Ted Construct SRL si Enviro Construct SRL.

Foto: replicaonline.ro

     
Tag-uri: CJ, deszapezire, utilaje, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii