ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
17-09-2015, ora 10:55

Bursa locurilor de munca pentru absolventii ieseni

Articol de Cristian Amariei
Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Iasi organizeaza vineri, 25 septembrie, intre orele 9:30–13:30, o noua editie a Bursei locurilor de munca pentru absolventi.

Actiunea se va desfasura atat in municipiul Iasi, la Casa de Cultura a Studentilor in Sala Foaier, cat si in municipiul Pascani la Casa de Cultura ”Mihail Sadoveanu”.
Integrarea tinerilor absolventi in campul muncii este o prioritate a Serviciului Public de Ocupare, institutie cu rol important in adaptarea fortei de munca la cerintele pietei muncii prin imbunatatirea si diversificarea serviciilor oferite.

Astfel, prin participarea la acest eveniment, tinerii au posibilitatea de a-si promova competentele dobandite prin sustinerea interviului de angajare, iar mediul economic de a selecta resursa umana tanara si adaptabila la cerintele pietei muncii.

Agentii economici se pot adresa direct Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Iasi, confirmand participarea prin comunicarea numarului de locuri disponibile, meseria/functia, completand Anexa nr.1A conform prevederilor Legii nr.76/2002.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii