A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720186027.5715.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Bursa locurilor de munca la Iasi: peste 1300 de locuri de munca vacante pentru absolventi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
25-09-2014, ora 07:28

Bursa locurilor de munca la Iasi: peste 1300 de locuri de munca vacante pentru absolventi

Articol de Ana-Maria Onofrei

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Iasi organizeaza vineri, 26 septembrie, intre orele 9:30– 13:30, la Casa de Cultura a Studentilor Iasi, in Sala Foaier, si la Casa de Cultura ”Mihail Sadoveanu” din municipiul Pascani, Bursa locurilor de munca pentru absolventi - una din principalele masuri de sprijin pentru integrarea tinerilor pe piata muncii.

Acest eveniment reprezinta o masura activa pentru tineri cu scopul de a primi o oferta de buna calitate legata de obtinerea unui loc de munca, de continuarea studiilor, de intrarea in ucenicie sau de efectuarea unui stagiu.

Desi talentele, energia si creativitatea tinerilor constituie cheia principala a dezvoltarii si a competitivitatii unei societati, acestia au fost cei mai afectati de criza motiv pentru care ne adresam in egala masura tinerilor absolventi dar si angajatorilor care doresc sa recruteze personal pentru buna desfasurare a activitatii.

Pana in prezent si-au anuntat participarea la acest eveniment un numar de 146 agenti economici care au pus la dispozitie 1377 locuri de munca vacante.

Pe domenii de activitate, cele mai multe oferte sunt in, industrie – 342, constructii - 282, servicii – 199, comert – 91, confectii – 186 si 277 in alte alte domenii.

Persoanele cu studii superioare au la dispozitie 206 locuri de munca vacante.

Foto: incont.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii