A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720046189.0263.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Bursa Fulbright Student Award in Statele Unite
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

EDUCATIE
03-03-2012, ora 09:04

Bursa Fulbright Student Award in Statele Unite

Articol de Madalina Irimia

Comisia Fulbright Romano-Americana anunta lansarea competitiei pentru bursa Fulbright Student Award 2013-2014, prin care se acorda romanilor burse pentru studii de masterat sau cercetare la universitati din Statele Unite ale Americii.

Aceasta bursa vizeaza toate domeniile educationale, cu exceptia medicinei clinice, si se adreseaza studentilor in ultimul an de studiu, absolventilor, masteranzilor si doctoranzilor romani inscrisi la universitati de stat sau particulare.

Bursa Fulbright Student Award acopera costurile pe perioada unui an academic, in limitele bugetului alocat, si include cheltuielile de transport, taxele de scolarizare, asigurarea medicala, o alocatie pentru carti si materiale didactice etc.

Data limita de inscriere este 14 mai 2012.

Pentru a aplica la o astfel de bursa, candidatii trebuie sa detina o diploma de licenta (sau adeverinta, pentru studentii din ultimul an de studiu), sa cunoasca limba engleza si sa aiba cetatenie romana.

Daca doresc sa se inscrie la acest concurs, candidatii trebuie sa completeze si sa trimita un formular, la care sa ataseze diploma de licenta sau adeverinta de la facultate, foi matricole, impreuna cu traducerile acestora, dar si scrisori de recomandare.

Programul Fulbright este cel mai important program de schimburi culturale, stiintifice si educationale desfasurat de Statele Unite ale Americii. Comisia Fulbright Romano-Americana administreaza acest program si acorda burse de studiu si de cercetare pentru studenti, profesori, cercetatori romani si americani.

Foto: adevarul.ro

     
Tag-uri: burse, SUA, studenti
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii