ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
24-03-2011, ora 17:29

Bulevardul Nicolae Iorga - motiv de cearta intre Primar si Prefect

Articol de Iulia Oprisanu

Gheorghe Nichita cere Prefectului si Inspectoratului de Stat in Constructii (ISC) sa ia atitudine in cazul situatiei jalnice a drumurilor nationale care traverseaza Iasul .

Bulevardul Nicolae Iorga e noul subiect de disputa intre Prefectura si Primarie. Starea jalnica a acestui bulevard l-a determinat pe primarul Nichita sa faca apel la Prefectura pentru a gasi mijloace de remediere a situatiei. „ Noi am trimis astazi o scrisoare catre Prefect prin care il rugam foarte mult sa intervina prin calitatea pe care o are si sa amendeze Compania Nationala de Drumuri si Poduri sa rezolve toate tronsoanele de drumuri care ii apartin si care in clipa de fata au cratere in oras. Pe bulevardul Nicolae Iorga se sta ore in sir pentru a intra din groapa in groapa. E un tronson al DN 128 care se afla in administrarea Ministerului Transporturilor. Si as vrea ca domnul Valerica Andronache sa fie la fel de fervent in munca sa administrativa ca si in activitatea politica si sa ia masuri impreuna cu Prefectul ca acele tronsoane care traverseaza orasul si care apartin aceste companii nationale sa fie remediate” a declarat Gheorghe Nichita. Prefectul promite ca va investiga cazul, dar il sfatuieste pe primar sa-si vada de propriile drumuri :„ Domnul primar sa-si repare intai drumurile pe care le are in administrare si sa nu moara de grija acestui bulevard. E ma voi apleca sia supra acestei situatii, dar sa nu arunce pisica in curtea altuia. El are atatea strazi, dar o vede doar pe asta” a fost raspunsul prefectului Dragomir-Sava Tomaseschi. Valerica Andronache, seful ITC sustine ca instituia pe care o conduce nu are nici un fel de competenta in acest caz: “ Noi verificam doar lucrarile noi, Inspectoratul nu poate interveni dupa receptia lucrarii. Raspunderea revine, dupa caz, investitorului sau Primariei. Nu cred ca putem interveni in vreun fel” a declarat acesta.

Foto : adevarul. ro

     
Tag-uri:

Gheorghe Nichita cere Prefectului si Inspectoratului de Stat in Constructii (ISC) sa ia atitudine in cazul situatiei jalnice a drumurilor nationale care traverseaza Iasul .

 

, Bulevardul Nicolae Iorga e noul subiect de disputa intre Prefectura si Primarie. Starea jalnica a acestui bulevard l-a determinat pe primarul Nichita sa faca apel la Prefectura pentru a gasi mijloace de remediere a situatiei. „ Noi am trimis astazi o scrisoare catre Prefect prin care il rugam foarte mult sa intervina prin calitatea pe care o are si sa amendeze Compania Nationala de Drumuri si Poduri sa  rezolve toate tronsoanele de drumuri care ii apartin  si care in clipa de fata au cratere in oras. Pe bulevardul Nicolae Iorga se sta ore in sir pentru a intra din groapa in groapa. E un tronson al DN 128 care se afla in administrarea Ministerului Transporturilor. Si as vrea ca domnul Valerica Andronache sa fie la fel de fervent in munca sa administrativa ca si in activitatea politica si sa ia masuri impreuna cu Prefectul ca acele tronsoane care traverseaza orasul si care apartin aceste companii nationale sa fie remediate” a declarat Gheorghe Nichita. Prefectul promite ca va investiga cazul, dar il sfatuieste pe primar sa-si vada de propriile drumuri :„ Domnul primar sa-si repare intai drumurile pe care le are in administrare si sa nu moara de grija acestui bulevard. E ma voi apleca sia supra acestei situatii, dar sa nu arunce pisica in curtea altuia. El are atatea strazi, dar o vede doar pe asta”   a fost raspunsul prefectului Dragomir-Sava Tomaseschi. Valerica Andronache, seful ITC sustine ca instituia pe care o conduce nu are nici un fel de competenta in acest caz: “ Noi verificam doar lucrarile noi, Inspectoratul nu poate interveni dupa receptia lucrarii. Raspunderea revine, dupa caz, investitorului sau Primariei. Nu cred ca putem interveni in vreun fel” a declarat acesta.  

 

Foto : adevarul. ro

" title="Stiri despre Bulevardul Nicolae Iorga e noul subiect de disputa intre Prefectura si Primarie. Starea jalnica a acestui bulevard l-a determinat pe primarul Nichita sa faca apel la Prefectura pentru a gasi mijloace de remediere a situatiei. „ Noi am trimis astazi o scrisoare catre Prefect prin care il rugam foarte mult sa intervina prin calitatea pe care o are si sa amendeze Compania Nationala de Drumuri si Poduri sa  rezolve toate tronsoanele de drumuri care ii apartin  si care in clipa de fata au cratere in oras. Pe bulevardul Nicolae Iorga se sta ore in sir pentru a intra din groapa in groapa. E un tronson al DN 128 care se afla in administrarea Ministerului Transporturilor. Si as vrea ca domnul Valerica Andronache sa fie la fel de fervent in munca sa administrativa ca si in activitatea politica si sa ia masuri impreuna cu Prefectul ca acele tronsoane care traverseaza orasul si care apartin aceste companii nationale sa fie remediate” a declarat Gheorghe Nichita. Prefectul promite ca va investiga cazul, dar il sfatuieste pe primar sa-si vada de propriile drumuri :„ Domnul primar sa-si repare intai drumurile pe care le are in administrare si sa nu moara de grija acestui bulevard. E ma voi apleca sia supra acestei situatii, dar sa nu arunce pisica in curtea altuia. El are atatea strazi, dar o vede doar pe asta”   a fost raspunsul prefectului Dragomir-Sava Tomaseschi. Valerica Andronache, seful ITC sustine ca instituia pe care o conduce nu are nici un fel de competenta in acest caz: “ Noi verificam doar lucrarile noi, Inspectoratul nu poate interveni dupa receptia lucrarii. Raspunderea revine, dupa caz, investitorului sau Primariei. Nu cred ca putem interveni in vreun fel” a declarat acesta.  

 

Foto : adevarul. ro

">Bulevardul Nicolae Iorga e noul subiect de disputa intre Prefectura si Primarie. Starea jalnica a acestui bulevard l-a determinat pe primarul Nichita sa faca apel la Prefectura pentru a gasi mijloace de remediere a situatiei. „ Noi am trimis astazi o scrisoare catre Prefect prin care il rugam foarte mult sa intervina prin calitatea pe care o are si sa amendeze Compania Nationala de Drumuri si Poduri sa  rezolve toate tronsoanele de drumuri care ii apartin  si care in clipa de fata au cratere in oras. Pe bulevardul Nicolae Iorga se sta ore in sir pentru a intra din groapa in groapa. E un tronson al DN 128 care se afla in administrarea Ministerului Transporturilor. Si as vrea ca domnul Valerica Andronache sa fie la fel de fervent in munca sa administrativa ca si in activitatea politica si sa ia masuri impreuna cu Prefectul ca acele tronsoane care traverseaza orasul si care apartin aceste companii nationale sa fie remediate” a declarat Gheorghe Nichita. Prefectul promite ca va investiga cazul, dar il sfatuieste pe primar sa-si vada de propriile drumuri :„ Domnul primar sa-si repare intai drumurile pe care le are in administrare si sa nu moara de grija acestui bulevard. E ma voi apleca sia supra acestei situatii, dar sa nu arunce pisica in curtea altuia. El are atatea strazi, dar o vede doar pe asta”   a fost raspunsul prefectului Dragomir-Sava Tomaseschi. Valerica Andronache, seful ITC sustine ca instituia pe care o conduce nu are nici un fel de competenta in acest caz: “ Noi verificam doar lucrarile noi, Inspectoratul nu poate interveni dupa receptia lucrarii. Raspunderea revine, dupa caz, investitorului sau Primariei. Nu cred ca putem interveni in vreun fel” a declarat acesta.  

 

Foto : adevarul. ro

Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii