A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720190429.4194.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Brancardier mort in drum spre locul de munca
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
09-09-2012, ora 14:04

Brancardier mort in drum spre locul de munca

Articol de Diana Dumitriu

Unul dintre brancardierii de la fostul Spital de Urgente Sf Spiridon a murit in drum spre serviciu. Brancardierul Constantin Chiratcu, de 59 de ani, angajat al Spitalului Clinic de Urgente Iasi din 1992 nu a mai ajuns astazi la lucru intrucat a murit in drum spre spital. Eforturile celor de la ambulanta in a-l resuscita nu au fost incununate de succes. Este al doilea membru al colectivului ce asigura de douazeci de ani urgentele Iasului ce dispare neasteptat in ultimele doua luni.

Rand pe rand cate un coleg din echipa de la urgente ajunge sa se retraga. Dupa trecerea in memoria noastra a doctorului Ionel Botezatu in urma cu doua luni astazi a venit si randul brancadierului Constantin Chiratcu. In drum spre serviciu inima acestui coleg a incetat sa mai bata. Dupa ani de munca in conditii pe care putini si le pot inchipui a agonisit atata oboseala si atata suferinta care pe altii i-ar fi ucis mai devreme. L-a tinut in viata speranta ca in aceasta echipa va putea salva iesenii intr-un nou spital .Sufletul sau mare a vrut parca sa contrazica zicala ca ,,speranta moare ultima” si a plecat spre un loc in care nu mai exista urgente ci doar vesnicie”, a declarat dr Tudor Ciuhodaru, care regreta disparitia unui vechi coleg din echipa sa de la Urgente.

Foto: evz.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii