A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727901774.7505.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Bolnavii de cancer de la Spitalul „Sf. Spiridon” din Iasi sunt transferati la Institutul Regional de Oncologie
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SANATATE
23-03-2012, ora 14:29

Bolnavii de cancer de la Spitalul „Sf. Spiridon” din Iasi sunt transferati la Institutul Regional de Oncologie

Articol de Alexandra Stefanescu

In aceste zile are loc transferul bolnavilor de cancer de la Spitalul „Sf. Spiridon” Iasi la Institutul Regional de Oncologie . Conducerea IRO sustine ca in sectii vor fi adusi aproximativ 100 de pacienti.

De asemenea, incepand de luni, 26 martie, toti pacientii oncologici care necesita consultatii si medicatie gratuita in ambulatoriu, tratament, internare, se pot prezenta la Institutul Regional de Oncologie Iasi, din strada General Berthelot nr. 2-4.

In noul spital exista 340 de paturi pentru bolnavi si vor lucra intre 540 si 640 de angajati.

Doar 390 dintre posturi sunt scoase la concurs, restul vor fi acoperite prin transfer de personal de la Clinicile de Oncologie si Hematologie ale Spitalului „Sfantul Spiridon” din Iasi.

Din cele 390 de posturi scoase la concurs, 105 sunt destinate medicilor cu specialitati in oncologie, chirurgie, radioterapie si anestezie si terapie intensiva.

Suma de 85 de milioane de euro a fost alocata pentru cladirea in care va functiona institutul dar si pentru dotarile necesare.

Pentru ridicarea noului institut si dotarea acestuia cu aparatura au fost investite din 1996 si pana in prezent aproximativ 85 de milioane de euro.

Foto: ziarelive.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii