A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720187068.6227.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Bilete CFR Calatori cu reduceri, de la terminalele ZebraPay amplasate in peste 600 de locatii din toata tara
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
01-07-2013, ora 12:15

Bilete CFR Calatori cu reduceri, de la terminalele ZebraPay amplasate in peste 600 de locatii din toata tara

Articol de Alexandra Stefanescu

Incepand cu data de 1 iulie, clientii CFR Calatori isi pot cumpara bilete de tren de la TERMINALE de plati electronice - ZebraPay , cu o reducere suplimentara de 7,85%.

CFR Calatori si ZebraPay pun la dispozitia clientilor un nou serviciu de cumparare a biletelor de tren prin intermediul a peste 600 de terminale aflate in puncte de maxima concentrare a traficului din 90 de localitati, printre care: Bucuresti, Iasi, Constanta, Braila, Galati, Bacau, Focsani, Piatra Neamt, Ploiesti, Buzau, Targoviste, Targu Jiu, Cluj Napoca, Timisoara etc.

Terminalele ZebraPay sunt amplasate in marile spatiicomerciale, magazine de cartier cu program extins sau non-stop, piete, benzinarii, in universitati private/de stat si campusuri universitare. Pentru a afla locatiile, accesati http://www.zebrapay.ro/locatii si http://www.cfrcalatori.ro/11300.

Terminalele ZebraPay functioneaza cu tehnologie touchscreen si sunt usor de utilizat. Calatorii trebuie doar sa selecteze datele de calatorie, ruta, tipul de tren si clasa de rezervare: la vagon clasa 1 si a 2-a, la vagon cuseta, de dormit cu 2 paturi, dormit single.

Detalii despre cumpararea biletelor de tren prin intermediul acestui serviciu:

Reducerea se acorda la suma finala, dupa ce au fost aplicate si alte eventuale discount-uri acordate de CFR Calatori, cum este reducerea de 10% pentru cumpararea unui bilet dus-intors, reducerea de pana la 25% pentru cumpararea cu anticipatie, reducerea de fidelitate la calatoria cu mai multe trenuri;

Biletele sunt NOMINALE. Reducerile se aplica la biletele pentru adulti, copii, elevi si studenti (posesori de legitimatie de transport, nu cupoane) si la biletele dus-intors optional pentru adulti si copii, numai la trenuri cu regim de rezervare a locurilor obligatoriu sau facultativ (IC, IR, Regio Expres) din trafic intern;

Plata biletelor se poate face numerar sau cu carduri ZebraPay cu minim 24 de ore fata de data si ora inceperii calatoriei;

Biletul nu permite modificarea datelor de calatorie (anticiparea, amanarea sau intreruperea calatoriei); renuntarea la calatorie se face cu cerere la statiile de cale ferata.

Reducerea este valabila pana la 30 septembrie 2013, iar serviciul de achizitionare a biletelor de tren CFR Calatori prin intermediul terminalelor ZebraPay este disponibil permanent.

Inainte de calatorie, recomandam tuturor pasagerilor sa se asigure ca au achizitionat bilet pentru a evita taxarea suplimentara in tren si/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementarilor in vigoare. Pentru informatii actualizate despre circulatia trenurilor, calatorii sunt rugati sa consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, sa ne contacteze la numarul de telefon 021/9521 sau sa se adreseze personalului nostru din statii.

foto: tvr.ro

     
Tag-uri: bilet, CFR, tren
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Erickaller,  21.06.2017 11:30

wh0cd4757758 Best Place To Buy Cialis Online

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii