A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664560.2039.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Bijuterii confiscate la Aeroportul International Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
01-03-2016, ora 09:53

Bijuterii confiscate la Aeroportul International Iasi

Articol de Madalina Irimia
Politistii de frontiera din cadrul P.T.F. Aeroport International Iasi, impreuna cu inspectorii vamali, au descoperit in bagajele unei femei, cetatean roman, sosite din Istanbul, 1,4 kg bijuterii din metal galben si alb, presupus a fi aur si argint.

Pe 28 februarie, in jurul orei 01.30, la P.T.F. Aeroport International Iasi, s-a prezentat pentru a intra in tara, din directia Istanbul, cetateanul roman S.V., in varsta de 56 ani, domiciliat in judetul Suceava.

Dupa ce a intrat in posesia bagajelor, pentru efectuarea controlului vamal, femeia s-a inscris pe culoarul verde - „nimic de declarat”. Actionand in baza analizei de risc, politistii de frontiera si lucratorii vamali au oprit-o in vederea efectuarii unui control amanuntit al bagajelor.

Cu aceasta ocazie s-au descoperit, in bagajele personale, marfuri nedeclarate constand in bijuterii din metal alb si galben (cercei, inele, lantisoare) in greutate totala de aproximativ 1.400 grame.

Bunurile au fost retinute de catre autoritatea vamala pentru a fi trimise spre expertizare, cetateanul urmand a fi sanctionat contraventional conform prevederilor legale.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii