ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
19-03-2014, ora 06:05

Bibliozen - ateliere de initiere in spiritualitatea contemporana la Biblioteca Judeteana Iasi

Articol de Alexandra Stefanescu

Duminica, 23 martie, de la ora 11.00 in Sala de Lectura a Bibliotecii Judetene „Gh. Asachi“ Iasi se va desfasura a cincea intalnire din cadrul proiectului BiblioZen : Etape ale insanatosirii, trezirii si implinirii sufletului sustinuta de Cristian Constantin Turcanu.

Cristian Constantin Turcanu este autorul cartilor Arta de a trai, Autocontrolul, Trezirea sufletului, Arta de a muri, Timp inflorit. In paralel cu activitatea de scriitor, a desfasurat si a sustinut cursuri de dezvoltare personala si yoga, a realizat numeroase emisiuni radio si TV pe teme de optimizare a traitului si viata spirituala. De asemenea, a organizat Festivalul Sufletului in anul 2005 si un simpozion despre Trezirea sufletului in 2006. In perioada 2003 – 2010 a coordonat publicarea revistei Arta de a trai. Incepand cu 2012, dupa o pauza de cativa ani, a reluat activitatea de sustinere de cursuri, seminarii si workshopuri pe teme de dezvoltare personala si spirituala. Frecvent publica si pe pagina sa web: www.artadeatrai.ro

Pentru a participa la conferinta este necesar sa va inscrieti fie online pe pagina proiectului http://www.bjiasi.ro/etape-ale-insanatosirii-trezirii-si-implinirii-sufletului/, fie completand un formular de participare la Centrul de Inscrieri si Referinte al Bibliotecii Judetene „Gh. Asachi“.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii