A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661636.7804.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Bibliozen - ateliere de initiere in spiritualitatea contemporana la Biblioteca Judeteana Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
06-12-2013, ora 10:10

Bibliozen - ateliere de initiere in spiritualitatea contemporana la Biblioteca Judeteana Iasi

Articol de Madalina Irimia

Sambata, 14 decembrie , de la ora 12.00, in Sala de Lectura a Bibliotecii Judetene „Gh. Asachi“ Iasi se va desfasura cel de-al doilea atelier din cadrul proiectului BiblioZen - Initiere in spiritualitatea contemporana.

Intalnirea de pe 14 decembrie are tema: Miracolul gandirii pozitive – bucurie, mit sau adevar si este moderata de psihologul Luminita Dana Leonte. In cadrul atelierului se vor aborda subiecte precum terapia mentala, tehnicile de afirmatii pozitive, autocontrolul, inlocuirea tiparelor negative vechi cu tipare noi pozitive de gandire si perceptie, asumarea propriei puteri, schimbarea interioara.

Luminita Dana Leonte este psiholog si trainer, Presedintele Asociatiei “Om Nou, Constiinta Noua” si colaborator al bibliotecii in organizarea proiectului BiblioZen - Initiere in spiritualitatea contemporana.

Pentru a participa la atelier este necesar sa va inscrieti fie online, pe pagina proiectului: bjiasi.wordpress.com/bibliozen, fie completand un formular de participare la Centrul de Inscrieri si Referinte al Bibliotecii Judetene „Gh. Asachi“ (la sediul central al Bibliotecii, din Bd. Stefan cel Mare, nr.10)

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii