A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720188716.601.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Bauturile alcoolice i-au adus o lucrare penala
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
01-10-2012, ora 16:05

Bauturile alcoolice i-au adus o lucrare penala

Articol de Cristian Amariei

Politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Tutora au intocmit lucrare penala unui barbat depistat in trafic la volan sub influenta bauturilor alcoolice.

Pe data de 29 septembrie, in jurul orei 00.30, pe timpul desfasurarii unei misiuni specifice, de supraveghere si control, o patrula a politiei de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Tutora, a oprit in trafic, pentru control pe DN 28, pe raza localitatii de frontiera Osoi, un autovehicul marca Chrysler, condus de cetateanul roman Ionel D., in varsta de 34 de ani.

In urma controlului efectuat politistii de frontiera au constatat ca Ionel D., emana halena alcoolica. Barbatul a fost condus la sediul Serviciului Politiei Rutiere Iasi unde a fost testat cu aparatul etilotest Drager, rezultand o alcoolemie de 0,55 mg/l in aerul expirat”, a declarat purtatorul de cuvant al IJPF Iasi, Denis Mihaela Lazar.

Politistii de frontiera au intocmit barbatului lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de: conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care are o imbibatie alcoolica de peste 0,80 mg/l alcool pur in sange.

Foto: realitatea.net

     
Tag-uri: sofer, alcool, IJPF, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii