A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719834414.8861.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Batran din Iasi, lovit de o masina de Politie
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
22-03-2013, ora 13:45

Batran din Iasi, lovit de o masina de Politie

Articol de Alexandra Stefanescu

Un batran in varsta de 75 de ani din localitatea ieseana Scanteia a avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce a fost lovit de o masina a Politiei. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Iasi, politistul efectua manevra de mers inapoi cand din cauza ploii abundente nu a vazut batranul si l-a accidentat.

In data de 22.03.2013, orele 10:02, am fost sesizati despre faptul ca in comuna Scanteia, jud. Iasi, s-a produs un accident rutier in care a fost implicata o autospeciala MAI. Politistii s-au deplasat la fata locului, iar din verificarile efectuate pana in prezent, a rezultat faptul un politist din cadrul I.P.J. Iasi, in timp ce efectua manevra de mers inapoi, pe fondul ploii abundente, a surprins si accidentat usor pe D. Neculai, de 75 de ani, din comuna Scanteia, judetul Iasi. Conducerea I.P.J. Iasi a declansat o ancheta interna in acest caz, iar la finalizarea acesteia se vor dispune masurile legale”, informeaza IPJ Iasi.

Ambele persoane au fost testate alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

Fata de politist au fost intocmite acte premergatoare unui dosar penal in care se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de “vatamare corporala din culpa”.

Foto: antena3.ro

     
Tag-uri: politie, masina, accident, Iasi, IPJ
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii