ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
23-05-2015, ora 11:15

Baterii de ceas in valoare de aproximativ 7.900 lei descoperite la Albita

Articol de Cristian Amariei
Politisti de frontiera din cadrul PTF Albita/ITPF Iasi, impreuna cu inspectori vamali, au descoperit baterii de ceas noi si uzate, in valoare totala de 7.904 lei, ascunse sub bancheta din spate a unui autoturism, in roata de rezerva si printre bagajele din masina condusa de un cetatean din Republica Moldova.

Pe 21 mai, in jurul orei 13.00, s-a prezentat pe sensul de intrare in tara din PTF Albita din judetul Vaslui, pentru efectuarea formalitatilor de control pentru trecerea frontierei, cetateanul din Republica Moldova, Mihail R., in varsta de 44 de ani.

In baza profilului de risc existent, s-a procedat la efectuarea unui control amanuntit asupra persoanei si mijlocului de transport, ocazie cu care, echipa comuna de control, formata din politisti de frontiera si inspectori vamali a descoperit, ascunse si nedeclarate, sub bancheta din spate a autoturismului, in roata de rezerva si printre bagajele din masina, 2.500 bucati baterii de ceas noi, marca Renata si 58 kg baterii de ceas uzate de diferite tipuri.

Cu privire la cele constatate barbatul a declarat ca a adunat bateriile in vederea predarii unei firme de reciclare din Italia.

Conform prevederilor legale, a fost luata masura retinerii bunurilor in valoare totala de 7.904 lei si sanctionarea contraventionala a lui Mihail R. cu amenda in valoare de 3.000 lei.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii