A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664068.3067.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Barbatul care si-a ucis sotia intr-un coafor din Iasi a iesit din coma
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
21-01-2014, ora 15:45

Barbatul care si-a ucis sotia intr-un coafor din Iasi a iesit din coma

Articol de Madalina Irimia

Barbatul care si-a ucis sotia intr-un coafor din Iasi, in a doua zi de Craciun, si care a incercat apoi sa se sinucida a fost transferat, luni, de la sectia de terapie intensiva a Spitalului "Sf. Spiridon" intr-o alta sectie a spitalului, dupa ce a iesit din coma, starea sa fiind stabila.

Coordonatorul UPU-SMURD Iasi, Diana Cimpoesu a anuntat ca pacientul este stabil, fiind mutat de la terapie intensiva. Acesta a inceput sa isi recapete cunostinta in primele zile ale anului, iar acum se poate vorbi cu el. Desi in stare stabila, pacientul necesita in continuare ingrijiri, nu se poate pune problema externarii. Nu se stie cu exactitate cand va putea sa fie interogat de catre autoritati, depinde de evolutia starii sale de sanatate. Oricum, politia este prezenta tot timpul in spital, din momentul in care acesta a deschis ochii si a fost constient .

In seara de 28 decembrie 2013, barbatul in varsta de 41 de ani a intrat intr-un coafor aflat la parterul Caminului studentesc T 17 de pe bulevardul Tudor Vladimirescu din Iasi, unde lucra sotia sa, si a injunghiat-o pe aceasta de mai multe ori. Ulterior, el s-a asezat in genunchi langa trupul femeii si a incercat sa se sinucida, injunghiindu-se cu acelasi cutit.

Femeia era cazata in Centrul pentru protectia victimelor violentei domestice din oras, impreuna cu cei trei copii ai sai, dupa ce plecase de acasa din cauza comportamentului violent al barbatului.

Barbatul fusese internat, in luna noiembrie, la Spitalul de Psihiatrie Socola.

Foto: stirile.rol.ro

     
Tag-uri: crima, coafor, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii