ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
22-01-2014, ora 15:37

Barbatul acuzat ca si-a ucis sotia intr-un coafor din Iasi, externat si audiat la Parchet

Articol de Madalina Irimia

Barbatul acuzat ca si-a ucis sotia intr-un coafor, la sfarsitul anului trecut, a fost externat din spital, miercuri, fiind dus la Parchetul Tribunalului Iasi pentru a fi audiat, procurorul luand ulterior decizia ca barbatul sa fie dus la un spital de psihiatrie pentru consult de specialitate.

Dupa ce acesta a parasit spitalul unde s-a aflat in permanenta sub paza Politiei, barbatul a fost condus la sediul Parchetului Tribunalului Iasi pentru a fi audiat.

In urma acestor audieri, procurorul responsabil de caz a decis ca Vasile Olaru sa fie dus la Spitalul Clinic de Psihiatrie Socola de Iasi, pentru un consult de specialitate.

In seara de 28 decembrie 2013, barbatul in varsta de 41 de ani a intrat intr-un coafor aflat la parterul Caminului studentesc T 17 de pe bulevardul Tudor Vladimirescu din Iasi, unde lucra sotia sa, si a injunghiat-o pe aceasta de mai multe ori. Ulterior, el s-a asezat in genunchi langa trupul femeii si a incercat sa se sinucida, injunghiindu-se cu acelasi cutit.

Femeia era cazata in Centrul pentru protectia victimelor violentei domestice din oras, impreuna cu cei trei copii ai sai, dupa ce plecase de acasa din cauza comportamentului violent al barbatului.

Barbatul fusese internat, in luna noiembrie, la Spitalul de Psihiatrie Socola.

Foto: stiri.rol.ro

     
Tag-uri: crima, Iasi, coafor
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii