A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719760606.1607.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Barbatul acuzat ca si-a ucis sotia intr-un coafor din Iasi a fost trimis in judecata
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
11-04-2014, ora 17:32

Barbatul acuzat ca si-a ucis sotia intr-un coafor din Iasi a fost trimis in judecata

Articol de Madalina Irimia

Barbatul acuzat ca decembrie anul trecut si-a ucis sotia intr-un coafor din Iasi, iar apoi a incercat sa se sinucida a fost trimis in judecata de Parchetul Tribunalului Iasi, pentru omor si port fara drept de cutit.

Parchetul Tribunalului Iasi a dispus trimiterea in judecata in stare de arest preventiv a lui Vasile Olaru, barbatul care si-a ucis sotia intr-un coafor din Iasi. Barbatul de 41 de ani este acuzat de omor si port fara drept de cutit.

In seara de 28 decembrie 2013, barbatul a intrat intr-un coafor aflat la parterul Caminului studentesc T 17 de pe bulevardul Tudor Vladimirescu din Iasi, unde lucra sotia sa, si a injunghiat-o pe aceasta de mai multe ori. Ulterior, el s-a asezat in genunchi langa trupul femeii si a incercat sa se sinucida, injunghiindu-se cu acelasi cutit

Femeia era cazata in Centrul pentru protectia victimelor violentei domestice din oras, impreuna cu cei trei copii ai sai, dupa ce plecase de acasa din cauza comportamentului violent al barbatului.

Barbatul fusese internat, in luna noiembrie, la Spitalul de Psihiatrie Socola.

Foto: stiri.rol.ro

     
Tag-uri: crima, coafor, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii