ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
13-10-2014, ora 16:15

Barbat prins de politistii frontiera cu documente false

Articol de Madalina Irimia

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galati / ITPF Iasi au depistat un barbat care conducea un autoturism marca Ford Mondeo pentru care a prezentat la control documente false, respectiv un certificat de inspectie tehnica si o asigurare tip carte verde.

La sfarsitul saptamanii trecute, in Punctul de Trecere a Frontierei Galati - rutier, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei de stat, Bria. S., cetatean din R. Moldova, in varsta de 32 de ani, conducand un autoturism marca Ford Mondeo, inmatriculat in Bulgaria.

Potrivit ITPF Iasi, „La controlul de frontiera pe langa documentele de calatorie, conducatorul auto a prezentat talonul care atesta efectuarea inspectiei tehnice periodice si asigurarea tip carte verde, emise in Bulgaria. Avand suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control, politistii de frontiera au efectuat verificari specifice in urma carora au constatat faptul ca acestea nu indeplinesc conditiile de forma si de fond ale unora autentice, fiind false.

Cu privire la cele constatate barbatul a declarat ca a achizitionat autoturismul de la o persoana din judetul Galati si nu are cunostinta despre faptul ca documentele ar fi false.

Politistii de frontiera i-au intocmit barbatului dosar sub aspectul savarsirii infractiunilor de „fals material in inscrisuri oficiale, fals in inscrisuri sub semnatura privat” si „uz de fals”.

Foto: mediafax.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii