A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719865492.7522.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Bar din campusul Tudor Vladimirescu facut scrum de la un scurtcircuit electric
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
27-06-2013, ora 09:03

Bar din campusul Tudor Vladimirescu facut scrum de la un scurtcircuit electric

Articol de Alexandra Stefanescu

Trei echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Iasi au intervenit in aceasta dimineata in campusul Tudor Vladimirescu pentru stingerea unui incendiu violent, izbucnit la barul Geeko Pub.

In urma acestuia, au ars: scaunele, mesele, aparatele de aer conditionat, frigiderele, plasmele si magazia. Cauza probabila a incendiului este un scurtcircuit electric. Nu au fost inregistrate victime.

De aproximativ o saptamana barul era inchis pentru renovare.

In data de 27 iunie, ora 04:00, Detasamentul 1 de Pompieri Iasi a intervenit in municipiul Iasi, str. Hatasul Oilor nr. 2, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la cafe bar-ul apartinand unei societati comerciale. Au ars: 20 de navete PVC, un suport masa bar, un cuptor cu microunde, o casa de marcat, o cafetiera, un suport tigari si o masina de gheata. S-au degradat zugraveala din bar si anexele acestuia pe o suprafata de 400 m2, tapetul de pe pereti pe o suprafata de aproximativ 200 m2, doua lazi frigorifice, un ansamblu mobilier bar, doua aparate aer conditionat, instalatia audio, planseul unei magazii din lemn pe o suprafata de sase m2, instalatia electrica de iluminat din bar, tablourile de distributie a curentului electric, un geam termopan, doua televizoare, 50 l bauturi alcoolice din bar. Cauza probabila a incendiului a fost un aparat electrocasnic lasat sub tensiune”, anunta ISU Iasi.

Foto: ucity.ro, sebesinfo.ro

     
Tag-uri: incendiu, bar, Iasi, ISU
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii