ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
26-02-2013, ora 17:09

Bancheta capitonata cu tigari

Articol de Alexandra Stefanescu

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni au descoperit in autoturismul condus de un cetatean roman tigarete cu timbru de acciza Republica Moldova.

Pe data de 25 februarie, in jurul orei 09.10 s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare in tara, Mihai S., in varsta de 26 de ani, conducand un autovehicul marca Fiat Punto.

Avand la baza valorificarea unei informatii aflate in lucru, politistii de frontiera au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amanuntit asupra autoturismului, in urma caruia a fost descoperita ascunsa si nedeclarata, in bancheta din fata dreapta si in locasul special amenajat pentru farul din dreapta, cantitatea de 2.600 tigarete diferite marci cu timbru de acciza R. Moldova. Autoritatea vamala a luat masura retinerii tigaretelor in vederea confiscarii si a sanctionat contraventional persoana respectiva cu amenda in valoare de 5.000 lei si a retinut autoturismul pana la plata amenzii”, a declarat purtatorul de cuvant al IJPF Iasi, Denis Mihaela Lazar.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii