A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664307.7471.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Bal caritabil la Liceul Pedagogic Vasile Lupu Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

EDUCATIE
13-02-2013, ora 17:19

Bal caritabil la Liceul Pedagogic Vasile Lupu Iasi

Articol de Madalina Irimia

Consiliul Elevilor din cadrul Liceului Pedagogic „Vasile Lupu”- Iasi, impreuna cu Organizatia Studentilor de la Studii Europene Iasi (OSSEI) si Asociatia „Voluntarii Normalisti” organizeaza BALUL VOLUNTARILOR. Evenimentul are loc joi, 14 februarie 2013, incepand cu ora 18.00, la Castelul vasilian din dealul Copoului, un spatiu cu rezonante afective pentru numeroase generatii de invatatori, loc in care astazi elevii Liceului Pedagogic invata sa fie creativi, imaginativi si altruisti.

Celebram impreuna iubirea, frumusetea si bucuria de a darui. Evenimentul din aceasta seara a fost precedat si de alte activitati prin care elevii au fost provocati sa-si exprime sentimentele intr-un mod creativ si sa-si demonstreze talentul. Celebram impreuna spiritul care ne anima, intelegand iubirea ca pe o bucurie de a fi alaturi de cei care au nevoie de o mana de ajutor, de un gest de afectiune. Nu intamplator, am intitulat evenimentul din aceasta seara Balul voluntarilor. Am organizat spectacolul care precede balul cu gandul de a fi alaturi de un copil pentru care viata nu este atat de darnica. Implicandu-ne, incercam sa-i readucem zambetul pe chipul indurerat. Incercam sa-l determinam sa creada in puterea sperantei si in iubirea celor de langa el: parinti, dar si prieteni necunoscuti! Le multumim tuturor colegilor care au inteles sensul demersului nostru: absolventilor nostri, membri ai Organizatie Studentilor de la Studii Europene Iasi, lui Robert Such, vicepresedinte al OSSEI, care ne-au incurajat si sustinut in actiunea noastra caritabila. Ne implicam! De dragul lui Dragu Cosmin!” , a precizat Maria Marciuc, presedinte al Consiliului Elevilor de la Liceul Pedagogic „Vasile Lupu” Iasi.

     
Tag-uri: bal caritabil, liceu, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii