A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719829175.5079.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Baia Publica din Iasi va fi racordata la sistemul centralizat de termoficare
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
15-06-2015, ora 09:55

Baia Publica din Iasi va fi racordata la sistemul centralizat de termoficare

Articol de Cristian Amariei

Racordarile la sistemul centralizat de termoficare continua la Iasi.

Dupa 23 de ani de utilizare a cazanelor pe gaz, Baia Publica va fi racordata la magistrala 2 de termoficare, intr-o zona modernizata in cursul anului 2014 de Municipiul Iasi cu fonduri europene. Cladirea va fi astfel conectata la reteaua primara cu modul termic individual, care ii va asigura independenta totala si un consum eficient, optimizat de energie termica.

Lucrarile de racordare sunt in curs de executie, urmand sa fie finalizate in maxim o luna. Cladirea Baii Publice va avea un consum de aproximativ 360 gigacalorii/an, echivalentul a trei blocuri cu patru etaje. Odata cu renuntarea la centrala pe gaze naturale si conectarea la termoficarea centralizata, administratorii cladirii vor realiza economii de costuri de 38%, adica 55.000 lei/an. „Argumentele care ii determina pe marii consumatori din Iasi sa se racordeze la Veolia Energie Iasi sunt: economiile de energie si de costuri, continuitatea in furnizarea apei calde si a caldurii, siguranta, confortul si protectia mediului inconjurator”, a declarat Ana Maria Icatoiu, director comercial Veolia Energie Iasi.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii