A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727672790.1608.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Bagaje pline cu zeci de tigarete de contrabanda
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
22-02-2013, ora 15:34

Bagaje pline cu zeci de tigarete de contrabanda

Articol de Cristian Amariei

In urma unei actiuni desfasurate pe linia prevenirii si combaterii traficului ilicit cu tigari, politistii de frontiera au depistat mai multi cetateni romani, care au incercat sa introduca in Romania, ascunse in bagajele personale, 3.380 tigarete de contrabanda cu timbru de acciza R. Ucraina.

In data de 21 februarie, pe timpul desfasurarii unei actiuni specifice pe linia prevenirii si combaterii traficului ilicit cu tigari, in baza unor informatii detinute, politistii de frontiera din cadrul SPF Dorohoi au oprit in trafic, in localitatea Mihaileni, trei autoturisme inmatriculate in Romania. La controlul efectuat asupra celor trei autoturisme, in bagajele personale ale cetatenilor au fost descoperite ascunse 3.380 tigarete de diferite marci, cu timbru de acciza R. Ucraina si Moldova, despre care cetatenii romani au declarat ca le-au achizitionat din localitatea Siret. Conform reglementarilor legale in vigoare, intreaga cantitate de tigari, in valoare de aproximativ 1500 lei, a fost ridicata in vederea confiscarii, urmand a fi predate catre D.R.A.O.V. Iasi, ocazie cu care se vor lua si masurile contraventionale prevazute de lege in acest caz”, informeaza IJPF Iasi.

Foto: caon.ro

     
Tag-uri: tigari, contrabanda, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii