A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719829313.0859.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

BOOK-ataria – un nou proiect al Bibliotecii Judetene Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
03-04-2015, ora 10:24

BOOK-ataria – un nou proiect al Bibliotecii Judetene Iasi

Articol de Cristian Amariei
Biblioteca Judeteana „Gh. Asachi” va invita marti, 7 aprilie, incepand cu ora 14.00, in Sala de Festivitati, la prima editie a proiectului BOOK-ataria. Maestrul book-atar al intalnirii este scriitorul Bogdan Ulmu, care va aborda tema „Literatura gastronomica la romani”.

Activitatea este inscrisa in calendarul programului national Saptamana „Scoala Altfel – Sa stii mai multe, sa fii mai bun!” si este organizata in parteneriat cu Liceul Tehnologic Economic de Turism Iasi. Demersul partenerial de fata ofera posibilitatea atingerii unui nivel ridicat de performanta didactica, creand ocazia largirii oportunitatilor de dezvoltare profesionala a elevilor liceului.

„Book-ataria” se desfasoara in cadrul Programului „Biblioteca si Societatea” al Bibliotecii Judetene „Gh. Asachi”, care isi doreste sa fie o fuziune intre traditia culinara si oenologica moldoveneasca, asa cum este ea prezentata in literatura noastra clasica, si practica moderna a gatitului sau in domeniul altor culturi. in acelasi timp se are in vedere si valorificarea sarbatorilor traditionale romanesti.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii