A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719833475.0724.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

BMW X5 cu documente falsificate descoperit la Vama Sculeni
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
07-07-2015, ora 09:55

BMW X5 cu documente falsificate descoperit la Vama Sculeni

Articol de Cristian Amariei
Politistii de frontiera din Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, au intocmit lucrare penala unui cetatean R.Moldova care a prezentat documente false pentru autoturismul pe care il conducea.

La sfarsitul saptamanii trecute, s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, cetateanul R. Moldova Leonid L., in varsta de 31 de ani, care conducea un BMW X5, inmatriculat in Italia.

„La controlul de frontiera, existand suspiciuni cu privire la autenticitatea asigurarii tip "Cartea Verde" si a dovezii efectuarii inspectiei tehnice periodice, lucratorii nostri au procedat la efectuarea de verificari suplimentare, in urma carora au constatat ca documentele nu indeplinesc conditiile de forma si fond ale unora autentice, acesta fiind falsificate. Cu privire la cele constatate, barbatul a declarat ca a achizitionat autoturismul la inceputul lunii iulie de la un cetatean din municipiul Bucuresti contra suma de 5.000 de euro si ca nu are cunostinta ca documentele sunt falsificate.”, au declarat reprezentantii ITPF Iasi.

Pe numele barbatului, politistii de frontiera au intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de fals material in inscrisuri oficiale, uz de fals si conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul care nu are drept de circulatie in Romania.

Sursa: 7est.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Erickaller,  24.05.2017 19:24

wh0cd7017355 cialis over the counter

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii