A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664355.6399.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Aveti grija cui deschideti usa! O batrana din Iasi a fost lasata fara bani de doi falsi angajati de la deratizare
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
03-02-2014, ora 10:54

Aveti grija cui deschideti usa! O batrana din Iasi a fost lasata fara bani de doi falsi angajati de la deratizare

Articol de Alexandra Stefanescu

In seara zilei de 31 ianuarie, Sectia 1 Politie a fost sesizata cu privire la faptul ca intre orele 17:15-17:30, o batrana, de 92 ani, a fost inselata de doi tineri, respectiv un barbat si o femeie care s-au recomandat a fi de la o firma de deratizare si carora le-a inmanat suma de 200 lei pentru faptul ca i-au stropit cu o substanta prin apartament, fara a-i elibera nicio chitanta in acest sens. Ulterior femeia si-a dat seama ca a fost inselata.

Potrivit politistilor ieseni, persoanele care doresc sa va insele sunt actori foarte buni, care isi dezarmeaza victimele cu o aparenta de „baiat de treaba”. Dincolo de aceasta fatada se afla un infractor care poseda un simt natural de a identifica victimele si de a le infrange rezistenta cu propunerile lui. Infractorul tipic nu are moralitate, este adesea violent, adaptabil la orice situatie si crede ca victimele isi merita aceasta soarta. Daca nu este prins el va actiona din nou. Oricine poate deveni o victima, chiar si persoanele care se considera prea inteligente pentru a fi inselate.

Multe victime au o serie de caracteristici comune: cel mai adesea, dar nu intotdeauna, sunt persoane in varsta si locuiesc singure. Se incred in ceilalti, chiar si straini, si s-ar putea sa necesite o suplimentare a veniturilor. In vizorul infractorului se vor afla absolut toate bunurile care reprezinta o valoare.

Foto: ziare.com

     
Tag-uri: batrana, bani, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii