A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719817223.4173.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Autovehicul cu documente false descoperit la P.T.F. Albita
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
25-09-2013, ora 15:46

Autovehicul cu documente false descoperit la P.T.F. Albita

Articol de Madalina Irimia

Politistii de frontiera au depistat in Punctul de Trecere a Frontierei Albita un tanar care conducea un autovehicul marca Mercedes 313 CDI avand asigurarea tip carte verde falsa.

In data de 24 septembrie a.c., in jurul orei 23.00, in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei de stat, cetateanul roman Vladimir P., in varsta de 26 de ani, care conducea un autovehicul marca Mercedes 313 CDI, inmatriculat in Republica Moldova. La controlul de frontiera acesta a prezentat asigurarea tip carte verde emisa in Republica Moldova. Avand suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului prezentat la control politistii de frontiera au efectuat verificari specifice in urma carora au constatat faptul ca acesta nu indeplineste conditiile de forma si de fond ale unui document autentic. Politistii de frontiera au intocmit pe numele Vladimir P. dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de uz de fals”, anunta IJPF Iasi.

Foto: stirileprotv.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii