A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719819514.0461.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Autoutilitara furata din Portugalia depistata de politistii de frontiera
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
11-09-2015, ora 11:41

Autoutilitara furata din Portugalia depistata de politistii de frontiera

Articol de Madalina Irimia
In urma unei actiuni specifice desfasurate, politistii de frontiera botosaneni au intocmit dosar penal pe numele unui cetatean roman, care a fost depistat circuland cu o autoutilitara ce figura ca fiind furata din Portugalia.

In data de 9 septembrie, in jurul orei 08.30, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Dorohoi – I.T.P.F. Iasi, pe timpul executarii unei misiuni specifice, au oprit pe comunicatie in localitatea de frontiera Sinauti – judetul Botosani, o autoutilitara inmatriculata in Portugalia, condusa de cetateanul roman Stejarel C., de 51 de ani, domiciliat in judetul Botosani, avand ca pasager pe cetateanul roman Mircea F., de 38 de ani, domiciliat in judetul Suceava, proprietarul autoutilitarei.

In urma verificarilor efectuate, politistii de frontiera au constatat ca autoutilitara marca Ford Tranzit figureaza ca fiind furata din Portugalia in anul 2008.

Cu privire la cele constatate, proprietarul autoutilitarei a declarat ca a achizitionat autovehiculul in anul 2014, fara a sti ca acesta este furat.

Pe numele lui Mircea F., politistii de frontiera au intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de tainuire, iar autoturismul in valoare de 11.058 lei a fost indisponibilizat la sediul Politiei de Frontiera in vederea continuarii cercetarilor.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Erickaller,  09.06.2017 11:51

wh0cd7606973 propranolol toradol

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii