A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719833764.4415.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Autoturism radiat din circulatie, descoperit la Vama Sculeni
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
14-10-2014, ora 14:01

Autoturism radiat din circulatie, descoperit la Vama Sculeni

Articol de Cristian Amariei
Politisti de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni au intocmit dosar pena pe numele unui barbat, care conducea un autoturism radiat din circulatie de catre autoritatile romane.

In data de 13 octombrie, in jurul orei 00.30, in Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor trecerii frontierei, pe sensul de iesire din tara, V.G., avand dubla cetatenie romana si R. Moldova, in varsta de 36 de ani, care conducea un autoturism marca Dacia.

Potrivit ITPF Iasi, cu ocazia controlului, politistii de frontiera au constatat ca autoturismul a fost radiat din circulatie din data de 16.09.2014.

Cu privire la cele constatate barbatul a declarat ca a achizitionat autoturismul, la inceputul lunii septembrie, din judetul Brasov si nu avea cunostinta ca ar fi radiat din circulatie.

Politistii de frontiera i-au intocmit barbatului lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de punerea in circulatie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau a unui tramvai neinmatriculat sau neinregistrat.

Foto: karadeniz-press.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii