ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
03-03-2015, ora 08:46

Autoturism radiat din circulatie descoperit de politistii de frontiera ieseni

Articol de Cristian Amariei
Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni au intocmit lucrare penala unui barbat care conducea un autoturism radiat din circulatie si pentru care a prezentat la controlul de frontiera documente false.

La sfarsitul saptamanii trecute s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni pentru efectuarea formalitatilor de trecere a frontierei, Eugeniu S., de 32 de ani, cu cetatenie romana si Republica Moldova, la volanul unui autoturism marca BMW X5, inmatriculat in Italia.

„Existand suspiciuni cu privire la documentele prezentate la control, lucratorii nostri au procedat la efectuarea de verificari suplimentare, ocazie cu care au constatat faptul ca autocolantul care atesta efectuarea inspectiei tehnice periodice este fals, iar autoturismul figureza ca fiind radiat din circulatie din luna octombrie a anului trecut.

Cu privire la cele constatate barbatul a declarat ca nu are cunostinta despre faptul ca autocolantul este fals si ca autotusimul figureaza ca fiind radiat din circulatie.”, a declarat subcomisar de politie Denis Lazar, purtator de cuvant al ITPF Iasi.

Politistii de frontiera au intocmit lucrare penala pentru savarsirea infractiunilor de uz de fals, punerea in circulatie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau tramvai, neinmatriculat sau neinregistrat si punerea in circulatie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau a unui tramvai cu numar fals de inmatriculare sau inregistrare.

Foto: facebook.com
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii