ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
01-04-2013, ora 15:15

Autoturism de lux furat din Germania descoperit de politistii de frontiera ieseni

Articol de Cristian Amariei

Politistii de frontiera ieseni au depistat in Punctul de Trecerea a Frontierei Sculeni un autoturism marca BMW, care figura ca fiind furat din Germania.

La sfarsitul saptamanii trecute pe timpul desfasurarii unei misiuni specifice in Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, politisti de frontiera din cadrul Serviciului Combaterea Migratiei Ilegale si a Infractionalitatii Transfrontaliere al I.T.P.F. Iasi impreuna cu lucratorii care efectuau controlul de frontiera, avand suspiciuni cu privire la documentele prezentate la control pentru un autoturism marca BMW, au procedat la derularea unor verificari specifice.

In urma cercetarilor efectuate politistii de frontiera au stabilit ca autoturismul marca BMW, condus de S.I., in varsta de 43 ani, figura ca fiind furat din Germania. Politistii de frontiera au intocmit in cauza lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de complicitate la furt calificat. Autoturismul in valoare de 450.000 lei a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Iasi, in vederea recuperarii acestuia de catre proprietar”, informeaza IJPF Iasi.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii