A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719813933.2406.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Autoturism cautat de autoritatile spaniole descoperit la Vama Albita
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
04-11-2014, ora 15:29

Autoturism cautat de autoritatile spaniole descoperit la Vama Albita

Articol de Madalina Irimia

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita / ITPF Iasi au descoperit un autoturism ce figura ca fiind declarat furat de catre autoritatile din Spania.

In Punctul de Trecere a Frontierei Albita / ITPF Iasi, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei de stat, cetateanul israelian M.K., in varsta de 23 ani, conducand un autoturism marca Volkswagen Golf, inmatriculat in Spania.

„In urma verificarilor specifice efectuate, lucratorii nostri au constatat ca pentru autoturismul marca Volkswagen Golf este emisa o alerta de catre autoritatile din Spania, acesta figurandca fiind declarat furat.”, a declarat subcomisar de politie Denis Lazar, purtator de cuvant al ITPF Iasi.

In legatura cu cele constatate,conducatorul auto a declarat ca a cumparat autoturismul din municipiul Timisoara si nu avea cunostinta despre faptul ca acesta figureaza ca fiind furat.

Politistii de frontiera au intocmit lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de „furt”, si au luat masura indisponibilizarii autoturismului, in valoare de 26.700 lei, in vederea continuarii si definitivarii cercetarilor.

Foto: adevarul.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii