A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719680716.4948.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Autoturism Dacia Logan declarat furat din Bucuresti descoperit la Albita
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
18-03-2014, ora 11:42

Autoturism Dacia Logan declarat furat din Bucuresti descoperit la Albita

Articol de Alexandra Stefanescu

Politisti de frontiera din cadrul P.T.F. Albita au descoperit la controlul de frontiera un autoturism Dacia Logan care figura ca fiind furat din municipiul Bucuresti.

In Punctul de Trecere a Frontierei Albita / I.T.P.F. Iasi, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, pentru a iesi din Romania, conducand un autoturism marca Audi ce tracta pe o platforma un autoturism Dacia Logan, cetateanul roman Gheorghe B. Acesta era insotit de romanul Vitalie B., in varsta de 25 ani, presupusul posesor al autoturismului tractat.mLa controlul de frontiera lucratorii nostri au constat ca exista diferente intre seria poansonata pe sasiu si cea din computerul autoturismului, fapt pentru care au procedat la efectuarea unor verificari specifice. In urma verificarilor lucratorii nostri au stabilit ca autoturismul in cauza figureaza ca fiind declarat furat de pe raza municipiului Bucuresti. Politistii de frontiera au informat lucratorii Serviciului Furturi Auto din cadrul Directiei Generale de Politie a municipiului Bucuresti, institutia care a documentat dosarul de furt. Autoturismul in valoare de 8.360 lei a fost indisponibilizat in vederea continuarii si definitivarii cercetarilor”, anunta IJPF.

Foto: adevarul.ro

     
Tag-uri: vama, masina, furt, Bucuresti
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii