ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
25-02-2014, ora 17:01

Autocamion furat din Germania descoperit de politistii de frontiera vasluieni

Articol de Alexandra Stefanescu

Politistii de frontiera din cadrul P.T.F. Albita au descoperit, la controlul de frontiera, un autocamion care figura ca fiind declarat furat din Germania.

In data de 24 februarie, in jurul orei 18.45 in Punctul de Trecere a Frontierei Albita/ I.T.P.F. Iasi, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare in tara, conducand un ansamblu de vehicule format dintr-un autocamion marca Daf si o semiremorca, cetateanul din R.Moldova, Serghei G., in varsta de 42 de ani. Existand suspiciuni cu privire la autenticitatea seriei poansonata pe sasiul autocamionului lucratorii nostri au efectuat verificari specifice in urma carora au constatat ca vehicul figureaza ca fiind furat in Germania. In legatura cu cele constatate, numitul Serghei G. declara ca este angajat in calitate de conducator auto la o firma din R. Moldova, desfasurand activitati de transport international de marfuri si ca nu are cunostinta despre faptul ca autocamionul este furat. Politistii de frontiera i-au intocmit cetateanului Serghei G. lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de furt”, anunta IJPF.

Autocamionul in valoare de 132.000 lei si semiremorca in valoare de 96.800 lei au fost indisponibilizate in vederea continuarii cercetarilor.

     
Tag-uri: camion, vama, furt, frontiera
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii