ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
15-10-2014, ora 17:23

Autocamion cautat in Spania, descoperit in Punctul de Trecere a Frontierei Galati

Articol de Cristian Amariei

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galati – rutier / I.T.P.F. Iasi au descoperit un autocamion marca MAN care fusese declarat furat din Spania, condus de un cetatean din R. Moldova.

In data de 14 octombrie, in jurul orei 21.00, s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Galati - rutier, pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, Valeriu B., in varsta de 49 de ani, cetatean din R. Moldova, conducand un autocamion marca MAN, inmatriculat in R. Moldova.

„In urma verificarilor specifice efectuate, lucratorii nostri au constatat ca pentru autocamionul in cauza este emisa o alerta de catre autoritatile din Spania, acesta figurand ca fiind declarat furat din data de 28.08.2014.”, a declarat purtatorul de cuvant al STPF Galati, comisar sef de politie Vica Tanase.

In legatura cu cele constatate,conducatorul auto a declarat ca nu a avut cunostinta despre faptul ca autovehiculul figureaza ca fiind furat.

In cauza a fost intocmita lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de furt, iar autocamionul in valoare de 90.000 lei, a fost indisponibilizat in vederea continuarii cercetarilor.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii