ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
08-10-2014, ora 15:22

Au incercat sa treaca granita cu mii de tigari ascunse in cutia cu viteze si butelia cu gaz a doua masini

Articol de Ana-Maria Onofrei

Politistii de frontiera din Punctul de Trecere a Frontierei Galati-rutier – ITPF Iasi impreuna cu lucratorii vamali au descoperit 11.380 de tigarete, ascunse in locasuri special amenajate in cutia cu viteze si butelia cu gaz a doua autoturisme conduse de cetateni romani.

Pe 7 septembrie, la ora 21.40, in Punctul de Trecere a Frontierei Galati-rutier, s-a prezentat pe sensul de intrare in tara, cetateanul roman C. V. conducand un autoturism marca BMW, inmatriculat in Romania.

Potrivit ITPF Iasi, „Politistii de frontiera au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amanuntit asupra autoturismului si a bagajelor personale ale cetateanului roman C. V., in urma caruia, cu ajutorul cainelui de serviciu din dotarea politiei de frontiera specializat in detectarea produselor din tutun, a fost gasita ascunsa si nedeclarata, intr-un locas special amenajat in butelia de gaz a autoturismului, cantitatea de 3.980 tigarete, marca Kent HD cu timbru de acciza R.Moldova.

Tigarile in valoare de 1.770 lei si autoturismul in valoare de 11.335 lei, au fost ridicate in vederea confiscarii, iar persoana a fost sanctionata cu amenda contraventionala in valoare de 5.000 lei.

Astazi, la ora 01.15, in acelasi punct de trecerea frontierei s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, cetateanul roman S. N., conducand un autoturism marca Mazda, inmatriculat in Bulgaria.

In urma unui control amanuntit asupra autoturismului si a bagajelor personale ale cetateanului roman S. N., a fost gasita ascunsa, intr-un locas special amenajat in cutia de viteze a autoturismului, cantitatea de 7.400 tigarete, marca Plugarul cu timbru de acciza R.Moldova.

Tigarile in valoare de 1.650 lei si autoturismul in valoare de 8.800 lei, au fost indisponibilizate in vederea confiscarii, iar persoana a fost sanctionata contraventional cu amenda in valoare de 10.000 lei.

Foto: ziarmm.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii