ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
10-08-2014, ora 12:38

Au incercat sa treaca granita cu acte false

Articol de Ana-Maria Onofrei

Pe data de 9 august, politistii de frontiera din cadrul PTF Albita/ ITPF Iasi au intocmit dosare penale pe numele a doi barbati care incercau sa treaca granita ilegal.

In jurul orei 11.00, Eugen D. s-a prezentat la Vama Albita, la controlul necesar pentru trecerea frontierei. Avand suspiciuni cu privire la autenticitatea talonului si certificatului de inspectie tehnica periodica pentru autoturismul pe care il conducea barbatul, politistii au efectuat verificari suplimentare, ocazie cu care au constatat ca documentele sunt false.

La ora 17.45, un tanar care conducea un autoturism inmatriculat in Olanda, s-a prezentat la Vama Albita pentru a trece frontiera. In urma controlului, politistii de frontiera au stabilit ca certificatul de inmatriculare provizoriu eliberat de autoritatile olandeze pentru autoturismul marca Renault Megane si asigurarea auto tip carte verde sunt false.

Potrivit ITPF Iasi, „A.T. a declarat ca a cumparat autoturismul contra sumei de 1750 euro de la firma din Olanda. Nestiind unde sa se adreseze pentru inmatricularea autoturismului a fost indrumat de catre o persoana vorbitoare de limba rusa, pe care nu o cunostea, catre un oficiu care se ocupa cu eliberarea documentelor, unde, in schimbul sumei de 150 euro, a primit certificatul de inmatriculare provizoriu si asigurarea internationala tip carte verde.

Politistii de frontiera au intocmit dosar penale pentru punerea in circulatie a unui autovehicul neinmatriculat pe numele lui A.T., si pentru uz de fals pe numele lui Eugen D.

Foto: craiovaforum.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii