A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719989180.612.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Au incercat sa treaca frontiera cu documente false
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
05-08-2014, ora 11:44

Au incercat sa treaca frontiera cu documente false

Articol de Ana-Maria Onofrei

Politistii de frontiera vasluieni au intocmit lucrari penale pentru uz de fals pe numele a doi barbati, care au prezentat la control inscrisuri oficiale false pentru autoturismele pe care le conduceau.

Pe 4 august, Anatolie V., in varsta de 44 de ani, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei la Vama Albita, conducand un autoturism Volvo, inmatriculat in Bulgaria.

Cu ocazia efectuarii controlului de frontiera, politistii de frontiera au efectuat verificari suplimentare, in urma carora a rezultat faptul ca autocolantul ce atesta inspectia tehnica a autoturismului nu indeplineste conditiile de forma si de fond ale unuia autentic.”, au precizat reprezentantii STPF Vaslui.

Barbatul a declarat ca a luat masina in baza unei procuri de la Alexandru G. si ca documentele prezentate la control le are de la acesta,

Un caz similar s-a intamplat in aceasta dimineata, cand Sergiu M., s-a prezentat la Vama Albita, conducand un BMW, inmatriculat in Bulgaria. Politistii de frontiera au efectuat verificari, in urma carora au constatat ca autocolantul ce atesta inspectia tehnica a autoturismului nu indeplineste conditiile unuia autentic.

Barbatul a declarat ca a achizitionat autoturismul in cauza la inceputul anului, contra sumei de 2500 euro de la o persoana necunoscuta si nu avea cunostinta despre faptul ca documentul respectiv este fals.

Politistii de frontiera le-au intocmit celor doi dosare penale sub aspectul savarsirii infractiunii de uz de fals.

Foto: vrn.ro

     
Tag-uri: frontiere, control, acte, false
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii