A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719833216.5174.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Atentie soferi! Record de amenzi pentru vitezomani
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
14-07-2014, ora 17:49

Atentie soferi! Record de amenzi pentru vitezomani

Articol de Cristian Amariei

In perioada 11- 13 iulie, politistii rutieri din cadrul Serviciului Rutier - Biroul Drumuri Nationale si Europene, birourile si compartimentele rutiere ale subunitatilor, au organizat actiuni punctuale pentru prevenirea si combaterea accidentelor rutiere a caror cauza este viteza excesiva, indisciplina in trafic a biciclistilor si mopedistilor, precum si nerespectarea regulilor instituite la trecerile la nivel cu calea ferata.

In cadrul actiunilor au fost aplicate 717 sanctiuni contraventionale in valoare de 108.472 lei, fiind constatate 5 infractiuni la regimul circulatiei rutiere. Au fost retinute in vederea suspendarii 48 permise de conducere si retrase 11 certificate de inmatriculare.

C. Alina, de 25 ani, din mun. Iasi, conducea un autoturism pe DE 583, fiind inregistrata de aparatul radar in afara localitatii Letcani circuland cu viteza de 117 km/h, viteza maxima admisa pe respectivul tronson fiind de 60 km/h. Aceasta fost sanctionata contraventional cu 9 puncte amenda, iar ca masura complementara permisul de conducere a fost retinut in vederea suspendarii”, anunta IPJ Iasi.

Foto: cugetliber.ro

     
Tag-uri: soferi, amenzi, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii