ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
27-06-2014, ora 11:06

Atentie soferi! Record de amenzi pentru vitezomani

Articol de Cristian Amariei

Pe data de 25 iunie, politistii din cadrul Biroului Drumuri Nationale si Europene-Serviciul Rutier, in cooperare cu politistii de ordine publica au organizat actiuni punctuale in sistem integrat, pe linia prevenirii si combaterii evenimentelor rutiere, precum si pentru depistarea si sanctionarea conducatorilor auto care nu respecta regimul legal de viteza.

Astfel au fost vizate drumurile nationale si europene aflate in aria de responsabilitate a politistilor ieseni.

La actiune au participat 32 de politisti, care au aplicat 217 sanctiuni contraventionale, dintre care 148 pentru nerespectarea regimului legal de viteza, in valoare totala de 54.060 lei. Au fost retinute in vederea suspendarii 6 permise de conducere , toate pentru nerespectarea regimului legal de viteza.

“ A fost depistat P. Ionut, de 32 ani, din mun. Roman, jud. Neamt, in timp ce conducea un auto pe D.E. 583, in loc. Letcani, cu viteza de 136 km/h, control radar (limita legala instituita prin indicator rutier fiind de 60 km/h). Persoana in cauza a fost sanctionata contraventional cu amenda in valoare de 765 lei, pentru incalcarea prevederilor art. 102, alin. 3, lit. „e)” din O.U.G. nr. 195/2002. Totodata s-a dispus retinerea permisului de conducere, in vederea suspendarii pentru o perioada de 90 zile”, anunta IPJ Iasi.

Aceste actiuni vor continua si in perioada 27-29.06.2014, in vederea asigurarii respectarii regimului legal de viteza pe drumurile publice din judet.

Foto: cugetliber.ro

     
Tag-uri: record, amenzi, Iasi, viteza
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii