A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664384.3737.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Atentie la furturile din autoturisme!
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
07-04-2015, ora 12:51

Atentie la furturile din autoturisme!

Articol de Madalina Irimia
Analizele acestui fenomen infractional scot in evidenta ca mare parte a furturilor sunt favorizate si de comportamentul proprietarilor de autoturisme, care ofera oportunitati infractorilor, lasandu-si in autoturism diverse obiecte, de la telefoane, gps-uri pana la laptop-uri, actele masinii si chiar actele personale.

In perioada Sarbatorilor Pascale, multe din persoanele aflate la munca in strainatate se intorc acasa, incarcate cu daruri multe pentru cei dragi.

Iata recomandarile IPJ Iasi:

- Aveti grija de bagajele si cumparaturile dumneavoastra. Nu le lasati la vedere in autoturisme si mai ales nu le lasati peste noapte in masini;

- Ar fi ideal sa parcati autoturismele in locuri bine iluminate sau in parcari pazite. De asemenea, pe piata de specialitate exista numeroase sisteme de alarmare electronice sau de alta natura, trebuie doar sa acordati putin interes acestui aspect.

- Daca aveti de efectuat lungi calatorii la rude pe distante mai mari, nu opriti pentru pauzele de relaxare in locuri necunoscute, alegeti popasuri luminate si amenajate corespunzator, pe cat posibil in apropiere de localitati, pentru a nu cadea victima unor persoane rauvoitoare.

- In timpul zilei asigurati-va autoturismul prin blocarea tuturor portierelor;

- Nu lasati in autoturism bunuri de valoare precum telefoane mobile, laptopuri, gps-uri, detectoare radar, genti, sau lucruri ce ar putea trezi interesul hotilor;

- Verificati daca toate geamurile sunt inchise atunci cand parasiti autoturismul;

- Supravegheati automobilul in perimetrul statiilor de benzina, pe timpul achitarii comenzii, in conditiile in care portierele sunt lasate neasigurate, iar geamurile deschise.

Foto: antena3.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Erickaller,  20.06.2017 20:35

wh0cd3068703 generic cialis triamterene amoxicillin cost

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii