A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727674848.3848.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Atentie la cumparaturile online! Vezi care sunt sfaturile politistilor ieseni
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
17-11-2015, ora 10:56

Atentie la cumparaturile online! Vezi care sunt sfaturile politistilor ieseni

Articol de Cristian Amariei
Urmeaza o perioada in care comerciantii fac reduceri la produsele vandute, iar multi dintre dumneavoastra veti plati online ceea ce cumparati.

Politistii va recomanda sa verificati daca site-ul cu care faceti tranzactia este de incredere (daca ofera date de identificare complete - contact, adresa, cod de inregistrare fiscala etc., sa analizeze opiniile altor cumparatori, conditiile de livrare si de garantie).

Atacurile informatice de tip phishing urmaresc colectarea de informatii personale, precum numerele de cont si de card ori codurile folosite. Este indicat sa nu se compelteze niciun formular online in care se cer datele personale, sa nu se deschida emailuri de tip SPAM si sa se instaleze un program anti-phishing.

De asemenea, ar trebui sa verificati de fiecare data lista tranzactiilor efectuate cu cartea de credit, pentru a preintampina eventualele incasari suplimentare.

Totodata, se recomanda folosirea unui serviciu de curier cuplata ramburs, ce permite deschiderea coletului la primire, asigurandu-va astfel ca platiti pentru ce ati comandat.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii