A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719834955.3102.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Atentie la bunurile lasate in masina!
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
08-05-2015, ora 09:42

Atentie la bunurile lasate in masina!

Articol de Cristian Amariei
Neatentia si lipsa de preocupare pentru protejarea bunurilor personale a unora dintre cetateni ii transforma in victime. Politia permanent actioneaza pentru informarea proprietarilor de autoturisme, descurajarea infractorilor, depisteaza persoane care fura masini si nu numai, insa daca vor aparea frecvent astfel de oportunitati, hotii nu vor ezita sa actioneze.

Mesajul politistilor ieseni catre cetateni este urmatorul: „Nu oferiti pe tava infractorilor ocazia de a actiona! Cateva clipe de neatentie iti pot transforma masina in victima si aduce prejudicii importante.”

Pentru a demonstra inca o data modul in care speculeaza infractorii neatentia, IPJ relateaza trei cazuri cu care politistii s-au confruntat in ultimele zile in municipiul Iasi:
in dupa-amiaza zilei de 7 mai a.c., politia a fost sesizata de un tanar, de 26 de ani, din
Suceava despre faptul ca in noaptea de 06/07.05.2015, persoane necunoscute i-au spart geamul portierei stanga fata al autoturismului, iar din interior au sustras o statie de emisie-receptie marca ,,COBRA" si alte bunuri, in valoare de circa 1.000 lei.

In aceeasi zi, un alt barbat, de 25 de ani, din Barlad a sesizat ca in noaptea de 06/07.05.2015 i s-a sustras din masina parcata pe raza municipiului Iasi o haina si un portmoneu cu bani si acte, cauzandu-i un prejudiciu de 1.000 lei. Politistii au stabilit ca hotii au comis furtul prin folosire de chei potrivite.

Tot ieri a fost sesizat si un al treilea furt: un student israelian, de 24 de ani a reclamat ca
intre orele 10.45-15.20 persoane necunoscute, prin deschiderea portierei neasigurate a autoturismului proprietate personala au sustras un modulator FM si o servieta ce continea mai multe carti, un halat si un stetoscop, valoarea bunurilor sustrase fiind de 800 lei.
     
Tag-uri: ipj iasi, furturi, masini
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
CharlesLof,  02.07.2017 11:25

wh0cd474814 effexor celexa tetracycline

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii