A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719989170.0936.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Atentie! Infractorii te pot cunoaste mai bine decat crezi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
11-08-2014, ora 11:38

Atentie! Infractorii te pot cunoaste mai bine decat crezi

Articol de Ana-Maria Onofrei

In perioada aprilie – septembrie 2014 se deruleaza la nivel national campania „INFRACTORII TE POT CUNOASTE MAI BINE DECAT CREZI” care are drept scop informarea populaţiei cu privire la modalitaţile de prevenire a furturilor si talhariilor. Campania este initiata de Inspectoratul General al Politiei Romane, prin Institutul pentru Cercetarea si Prevenirea Criminalitatii in parteneriat cu Groupama Asigurari S.A.

La nivelul Inspectoratului de Politie Judetean Iasi implementarea campaniei este realizata de catre Compartimentul de Analiza si Prevenire a Criminalitatii si Serviciul Ordine Publica, prin agentii de ordine publica si de proximitate.

Activitaţile circumscrise acestei initiative vizeaza transmiterea de recomandari cu caracter preventiv prin distribuirea unor materiale informativ-preventive, precum si stabilirea unor intalniri ale politistilor cu beneficiarii acestui proiect.

Astfel, pentru promovarea mesajelor campaniei, au fost distribuite flyere cu recomandari preventive si afise, ce au fost expuse la avizierele blocurilor, la sediile unitatilor de politie, la intrarile in centrele comerciale si in alte locuri publice.

Totodata, pentru promovarea mesajelor preventive a fost contruit un microsite web al campaniei ce poate fi accesat la adresa prevenire.groupama.ro care contine informatii si recomandari cu caracter preventiv, dar care are si o componenta interactiva pentru atragerea publicului.

Totodata, in vederea diseminarii mesajelor destinate prevenirii talhariilor, furturilor din locuinte si a furturilor de si din auto sunt organizate periodic intalniri cu grupuri ţtnta: asociatii de proprietari, asociatii profesionale, angajati ai unor instituţii sau societati comerciale.

Dintre ultimele activitati de informare a cetatenilor prezentam pe cele desfasurate in cursul saptamanii trecute in Parcul Copou si Parcul Expozitiei din municipiul Iasi, unde politistii de prevenire au discutat cu cei prezenti in aceste zone despre principalele cauze care favorizeaza comiterea furturilor si talhariilor.

Actiunile de acest gen vor continua pana la finalul campaniei pentru ca mesajele preventive sa fie recetionate de cat mai multi ieseni.

     
Tag-uri: campanie, politie, iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii