ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
13-11-2015, ora 10:09

Ateneul Tatarasi isi suspenda activitatea din cauza normelor PSI

Articol de Madalina Irimia
Ateneul Tatarasi informeaza publicul si colaboratorii ca, din cauza noilor acte normative ce reglementeaza activitatea de PSI, activitatea institutiei se suspenda. in perioada urmatoare, la sediul Ateneului Tatarasi vor avea loc lucrari de revizie si completare a sistemului de prevenire a incendiilor.

Astfel, se amana spectacolele de teatru: „1+1=3”, regie Andrei Ciobanu, programat pe 13 noiembrie 2015, „Fata fara zestre” de Alexandr Nicolaevici Ostrovski, regie Radu Ghilas programat pe 15 noiembrie 2015, „Dragoste pe... G.P.S.”, regie Andrei Ciobanu programat pe 20 noiembrie 2015 si „Steaua fara nume” de Mihail Sebastian, regie Andrei Ciobanu programat pe 21 noiembrie 2015.

Biletele achizitionate deja pot fi pastrate pentru urmatoarele reprezentatii sau spectatorii pot intra in posesia contravalorii acestora la sediul institutiei noastre de luni pana vineri in intervalul orar 9.00 -16.00.

Cursurile pentru copii si tineret vor fi recuperate ulterior, programul fiind stabilit impreuna cu parintii si profesorii.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii