A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720178633.0382.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Astazi se lanseaza la Iasi proiectul “Traieste o viata in armonie”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
30-10-2012, ora 05:41

Astazi se lanseaza la Iasi proiectul “Traieste o viata in armonie”

Articol de Madalina Irimia

Scoala de Aromaterapie Iasi, prima cu acest specific din Romania, lanseaza proiectul „Traieste o viata in armonie” in cadrul conferintei de presa de marti, 30 octombrie, ora 12. Intalnirea va avea loc la sediul institutiei, aflat pe Bulevardul Nicolina, nr 155 B, in fata Spitalului Providenta.

Proiectul „Traieste o viata in armonie” se adreseaza tuturor persoanelor care isi doresc o viata frumoasa, in perfect echilibru cu tot ceea ce este in jur.

Am lucrat mult la acest proiect pentru ca ne-am dorit sa le oferim iesenilor informatii de calitate si sfaturi pentru o viata frumoasa. Ne dorim sa ajutam persoanele care vor sa aiba o stare mai buna de sanatate si le punem la dispozitie, prin cabinete specializate, programe de aromaterapie, fitoterapie, nutritie si tehnici speciale de echilibrare emotionala. In paralel, organizam si cursuri de specializare pentru medici, farmacisti, psihologi si toate persoanele care doresc sa aprofundeze stiinta aromaterapiei. Am format deja specialisti si ne bucuram de un interes sporit din partea a tot mai multe persoane”, ne-a spus Cornelia Decu Chaumont, fondatorul Scolii “Aroma Armony”, prima cu acest specific din tara.

Proiectul “Traieste o viata in armonie” va include, pe langa stagiile de instruire si serviciile oferite persoanelor cu probleme de sanatate, si work-shopuri dedicate elevilor si studentilor. „Este foarte important ca toti cei care vor veni din urma sa invete ce este echilibrul. Daca avem grija de cei mici, de adolescenti, daca reusim sa formam studenti pe principiile vietii sanatoase, cu siguranta vom observa schimbari in absolut toate domeniile. Echilibrul inseamna armonie si noi asta ne propunem – sa avem o viata frumoasa, cu impliniri, pe care numai o stare de sanatate perfecta ne-o poate aduce”, a conchis Cornelia Decu Chaumont.

Psiholog de formatie, Cornelia Decu Chaumont a urmat cursurile Facultatii Libere de Medicina Naturala si Etnomedicina din Paris. A absolvit stagii de aromaterapie sub coordonarea unor reputati specialisti. La Iasi a infiintat, in premiera, Scoala „Aroma Armony”.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii