A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664087.6363.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Astazi a avut loc ultima sedinta ordinara a Consiliului Judetean din anul 2012
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
19-12-2012, ora 13:43

Astazi a avut loc ultima sedinta ordinara a Consiliului Judetean din anul 2012

Articol de Madalina Irimia

Astazi a avut loc ultima sedinta ordinara a Consiliului Judetean din acest an. Pe ordinea de zi au figurat 34 de proiecte de hotarare si un punct la sectiunea Diverse. Ca si pana acum in mandatul Presedintelui Cristian Adomnitei, toate proiectele dezbatute la sedinta au fost aprobate.

Astfel, consilierii judeteni au aprobat incheierea acordurilor de cooperare dintre Judetul Iasi si Provincia chineza Jilin, alocarea unor sume pentru lucrari la Spitalul de Boli Infectioase „Sfanta Parascheva” si Spitalul Clinic de Obstetrica si Ginecologie „Elena Doamna”, precum si plata contributiei financiare anuale a Judetului Iasi catre Adunarea Regiunilor Europene, Fondul pentru Dezvoltare Regionala si Biroul Regional de Cooperare Transfrontaliera Iasi.

„In aceeasi sedinta a fost aprobata in unanimitate alocarea sumei de 300.000 de lei in vederea amenajarii unui heliport in imediata vecinatate a Spitalului Municipal de Urgenta Pascani. Va fi un parteneriat cu Primaria Pascani care, la randul sau, va aloca 300.000 de lei pentru acest obiectiv. Necesitatea heliportului rezida din faptul ca Spitalul din Pascani deserveste circa 130.000 de ieseni, dar si populatia din localitatile limitrofe Municipiului Pascani, ma refer la judetele invecinate”, a declarat Cristian Adomnitei.

In cadrul aceleiasi sedinte, consilierii judeteni au avizat favorabil propunerea Presedintelui Consiliului Judetean de a aloca cate 15.000 de lei pentru fiecare comuna din judet in vederea echilibrarii bugetelor locale.

Fiecare dintre unitatile administrativ – teritoriale are nevoie de acesti bani. Multe dintre comune au avut de suferit in aceasta perioada, mai ales din cauza ninsorilor depuse. Fiecare comuna a primit cate 15.000 de lei. Exceptie sunt comunele Al. I. Cuza, Popricani si Vladeni, care au conturile blocate si care au primit 35.000 de lei, in primul caz, respectiv cate 50.000 de lei, in cazul ultimelor doua”, a mai afirmat Cristian Adomnitei. In deschiderea sedintei de astazi a participat si Nicolae Bacalbasa, Presedintele Consiliului Judetean Galati.

     
Tag-uri: sedinta, CJ, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii